Nieuwe boekjes in het koffertje

Haal je gratis oranje koffertje met gratis boekjes bij de Bibliotheek.
In het BoekStartkoffertje vind je vanaf juli/augustus 2023 de boekjes ‘Vrolijke vriendjes in de sloot’ en ‘Ebbie het aapje’.

Vanaf augustus 2023 vind je in het gratis oranje BoekStartkoffertje de speciaal voor BoekStart gemaakte boekjes Vrolijke vriendjes in de sloot en Ebbie het aapje. Je krijgt deze boekjes cadeau als je jouw baby lid maakt van een Bibliotheek bij jou in de buurt.

Let op: het kan ook dat je andere boekjes in het koffertje aantreft, dat is afhankelijk van de voorraad van jouw Bibliotheek.

Nieuwe Boekideeën

Van de boekjes Vrolijke vriendjes in de sloot en Ebbie het aapje hebben we natuurlijk ook weer leuke boekideeën voor ouders laten maken. Dit zijn pdfs die je kan uitprinten op A4 waarop allerlei tips staan om het voorlezen van de boekjes tot een nog groter feest te maken.

Vrolijke vriendjes in de sloot

De frisse kleuren en de satijnzachte bladzijden in dit stoffenboekje nodigen uit om op ontdekkingstocht te gaan samen met je kindje. Welk van deze vriendjes uit het boekje kennen jullie…? Wat voor een geluiden maken zij…?

Vrolijke vriendjes in de sloot

Ebbie het aapje

In dit fijne kartonboekje met rustige en eenvoudige illustraties maken jullie kennis met Ebbie het blauwe aapje met zijn rode broek. Op het kaft nodigt Ebbie jullie al zwaaiend uit om samen met hem leuke avonturen te beleven.

Ebbie het aapje

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *