BoekStarts Keuze: 5 Boekentips over de liefde voor je kleintje

Ook dit jaar zochten we in februari vijf geweldige prentenboekjes bij elkaar over de liefde, knuffelen, houden van en vriendjes maken. Kijk snel welke het zijn en verras iemand van wie je veel houdt met deze hartverwarmende boekjes. Of leg ze neer in jouw (school)bibliotheek of in jouw boekenhoekje

  • Voor baby’s tippen we het lieve Ik hou van jou van Dawn Sirett (Veltman Uitgevers). Een klein, vierkant voelboekje met kleurenfoto’s. Zelfs het gewatteerde omslag is zacht!
  • Voor dreumesen het stoerdere en humoristische: Het boek is verliefd van Cédric Ramadier, met illustraties van Vincent Bourgeau (De Eenhoorn). Het boek is verliefd. Maar het boek is ook verlegen…
  • Voor je peuter de romantische klassieker Verliefd van Hélène Delforge en Quentin Gréban (Clavis). Mensen van alle tijden, culturen en leeftijden weten: liefde is het enige dat telt. 
  • En voor je kleuter de evergreen Jij bent de liefste (Querido). Een schitterend prentenboek vol kinderpoëzie van Hans en Monique Hagen. 
  • Als laatste tip het Friese peuterboekje Tútsje derop! (Afuk): Het hondje, het schaap, de aap, de beer en de olifant heb allemaal een ongelukje gehad. De ene heeft een zeer pootje, de andere stapt op zijn eigen slurf. Wat nu?

Win jij een van deze boekjes?

Wil jij kans maken op een van onze tips voor je kindje? Plaats dan in februari een leuke voorleesfoto op instagram met de tag #mijnvoorleesmoment. Elke maand kiezen we de leukste!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *