BoekStarts Keuze Juni (2022)

Dit zijn volgens ons de vier leukste boekjes van deze maand voor je baby, dreumes, peuter of kleuter. Kom ze snel lenen in De Bibliotheek, of koop/bestel ze bij een boekhandel bij jou in de buurt!

BoekStart heeft weer vier bijzondere baby- en prentenboeken voor je uitgekozen. Dit keer gaan ze over dieren: rare dieren, kakelende en loeiende boerderij dieren, een roze eenhoorn en een hele bijzondere beer. De helderblauwe leporello van Milja Praagman is een sierraad voor elke babykamer.

Boeken winnen voor je baby

Bekijk alle nieuwe boekjes (en nog veel meer andere prentenboeken) door op boekentips te klikken. Wil jij deze boekjes winnen? Doe dan mee met onze maandelijkse actie #mijnvoorleesmoment: stuur je (voor)leesfoto in en maak kans op één mooi boekje voor je kindje!

Bewaar ze in de BoekStartapp

Ben je bang dat je ze vergeet? Download dan onze gratisBoekStartapp. Die heeft een handige leeslijst zodat je deze boekjes altijd bij de hand hebt!

In de video zie je alle vier de boekjes die we hebben uitgekozen. Je vindt de video ook terug op de narrowcasting schermen in jouw Bibliotheek en op de website van de Jeugdbibliotheek.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *