Een jurk met zakken

Het prentenboek ‘Een jurk met zakken' van Lily Murray en Jenny Lovlie  (uitgeverij Lemniscaat) is BoekStarts Keuze voor je Peuter van de maand maart.
Het moderne prentenboek ‘Een jurk met zakken’ van Lily Murray en Jenny Lovlie (uitgeverij Lemniscaat) is BoekStarts Keuze voor je Kleuter van de maand maart.

Tante Augusta neemt Lucy op haar verjaardag mee naar de Wereldberoemde Boetiek voor een nieuwe jurk. Die zijn er te kust en te keur.

Zelf kiezen

Lucy krijgt de ene na de andere prinsessenjurk aangemeten, de een nog wolkeriger en rozer dan de andere. Maar Lucy ziet er steeds minder blij uit… Ze wil een jurk met zakken! Die is handig voor alle schatten die ze onderweg verzamelt. Kleine beestjes, schelpjes of een handje dril… Op de grote zacht gekleurde illustraties vol details is veel te zien: dat is fijn samen genieten.

Stoer of stil?

Is jouw kleuter ook zo’n stoer meisje? Of juist een wat stillere jongen? Lees dan samen boeken die niet rolbevestigend zijn. Bijvoorbeeld Niet roze van Floortje de Backer en Michiel van Thillo, Julian is een zeemeermin van Jessica Love of Er was eens een koe van Pim Lammers en Marije Tolman.

Voor kleuters vanaf 4 jaar.

BoekStarts Keuze Lente.
BoekStarts Keuze Lente. Onze boekentips voor maart 2023 voor je baby, dreumes, peuter of kleuter!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *