Mijn tuin

Boekomslag van het geluidenboekje 'Mijn tuin' van auteur Marion Billet. 'Mijn tuin' is BoekStart Babyboekje van het Jaar.
Het geluidenboekje ‘Mijn tuin’ van Marion Billet (uitgeverij Clavis) is BoekStart Babyboekje van het Jaar 2020.

Jonge kinderen verkennen de wereld met hun zintuigen. In het bijzondere geluidenboekje Mijn tuin kunnen ze de dieren en objecten niet alleen zien én voelen, maar ook horen!

Geluidenboekje

Aai het pelsje van de dieren, druk op de knopjes en luister naar de geluidjes van de dieren in de tuin. Kinderen gaan altijd compleet uit hun dak als ze de geluidjes horen in dit slim gemaakte geluidenboekje. Maar ze schrikken nooit, want de effectjes zijn subtiel en zacht. Je kunt ze trouwens ook ‘uit’ zetten.

Zien, voelen, horen

Dit hardkartonnen boekje met afgeronde hoekjes heeft vijf hele mooie spreads. Het roodborstje, de bosmuis, de egels, de bij en de krekel… je komt ze allemaal tegen tijdens het lezen. Het is niet alleen mooi, maar ook héél educatief, want je kunt de dieren horen, zien en voelen. Aan het eind kan je aan het kind vragen wat zijn of haar favoriete dier is na het lezen (en beluisteren) van Mijn tuin.

Het geluidenboekje ‘Mijn tuin’ van Marion Billet (uitgeverij Clavis) is BoekStart Babyboekje van het Jaar 2020. Bekijk de video om te horen waarom dit het favoriete. boekje was van jurylid en cabaretière Karin Bloemen.
https://www.boekstart.nl/babyboekje-van-het-jaar/
Stem NU op het Babyboekje van het Jaar 2022!

Vanaf ca. 1 jaar.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *