Goedemorgen slaap zacht

Omslag uitklapboekje 'Hey baby - Goede morgen slaap zacht', voor je baby vanaf drie maanden.
Het uitklapboekje ‘Hey baby – Goedemorgen slaap zacht’ voor je baby vanaf drie maanden van Laura van Bouchout en Eva Mouton is BoekStarts Keuze voor je Baby van de maand juni.

Met dit zachte uitklapboekje kan je alle kanten op: rechtop in de box zetten, samen op de bank bekijken en er fijn mee knisperen!

Kusjes en kriebeltjes

Stoffen uitklapboek met zwart-witillustraties, met aan de ene kant het wakker worden – ‘Goedemorgen neus! Opstaan oortjes’ – en aan de andere kant het bedritueel in de avond – ‘Slaap zacht, oogjes’. Zo kan je met kusjes, kriebeltjes en al knuffelend het hele babylijfje langs. Het boekje heeft nog meer te bieden: een zacht knisperend geluid bij het oppakken stimuleert je baby het boekje zelf te ontdekken.

Contrast zwart-wit

In de eerste maanden kan je kindje nog geen kleuren zien. Het reageert al wel op contrasten, het licht van een lamp, het zonlicht door het raam, donkere vlakken of randen in het bedje. Je kindje zal dit contrastrijke zwart-wit boekje met veel aandacht bekijken. Van dezelfde makers is Hey baby, kijk!, verkozen tot BoekStart Babyboekje van het Jaar.

Voor baby’s vanaf 3 maanden.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *